(Poistunut julkaisusta)

Kasva data-analytiikan asiantuntijaksi – 5 paikkaa
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän tekemistä. Pohjois-Pohjanmaan alueen yritykset etsivätkin nyt riveihinsä uusia data-analytiikan osaajia, jotka ovat valmiita ottamaan datasta kaikki paukut irti ja visualisoimaan tietoa tehokkaalla tavalla. Oletko etsimämme tekijä?

Jos haluat suunnata uuteen työhön, ongelmanratkaisutehtävät ovat sinulle arkipäivää ja haluat kasvaa esimerkiksi datan hyödyntämisen, analytiikan tai mallinnuksen asiantuntijaksi, tämä voi olla sinun mahdollisuutesi unelmatöihin. Uusista osaajista on alalla suurempi kysyntä kuin koskaan – hae mukaan pian!

Löydä uusi työ ja vie osaamisesi samalla uudelle tasolle

Digiakatemia on rekrytoiva koulutusohjelma, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvaa data-analytiikan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta sekä kehittää samanaikaisesti alan osaamistasi asiantuntijakoulutuksesta. Data taipuu moneksi, eivätkä ohjelman tarjoamat uramahdollisuudet rajoitu pelkästään yhteen muottiin. Pohjois-Pohjanmaan alueen yhteistyöyrityksemme etsivätkin uusia osaajia monenlaisiin, ja eritasoisiin, data-analytiikan rooleihin. Tehtäviä on tarjolla niin työuransa alussa oleville tekijöille, kuin jo kokeneemmille ammattilaisille.

Ohjelman kautta voit suuntautua monenlaisiin tehtäviin. Data-analytiikan koulutuksiemme kautta uusia työtehtäviä on aloitettu mm. seuraavien roolien parissa:

 • Web Analyst
 • Business Analyst
 • Raportointiasiantuntija
 • Data-analyytikko
 • Tietokanta-asiantuntija
 • BI-konsultti

 

Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on halusi kasvaa data-analytiikan asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinua ohjelman aikana kasvamaan uuteen rooliisi!

Taustasi voi olla monenlainen. Meille eniten merkitsee halu oppia uutta, rohkeus kokeilla ja kyky suhtautua uusiin projekteihin positiivisella asenteella. Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin näistä piirteistä:

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa data-analytiikan ja tiedolla johtamisen asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä esim. liiketoiminnan tai talouden prosesseista, prosessikehityksestä, tilastotieteistä, tietoliikennetekniikasta tai järjestelmistä työkokemuksen, opiskelujen tai muun harrastuneisuuden / projektiesi kautta
 • Sinusta on kiinnostavaa rakentaa, käsitellä, prosessoida ja analysoida suuria tietomassoja ja haluat kehittyä siinä entisestään
 • Data-analytiikan ratkaisut ja teknologiat herättävät sinussa innostusta ja saatat tuntea jotain jo tarkemminkin (mm. pilvipohjaiset palvelut, tietokannat, AI, koodauskielet)
 • Sinulla on soveltuva koulutustausta tai osaamistaustaa, mikä antaa hyvän pohjan analytiikkatehtäviin (esim. insinööri, KTM, FM, tradenomi, tietojenkäsittely, IT-tradenomi, datanomi
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Rekrytoiva koulutusohjelma antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden löytää tulevaisuuden työpaikkasi! Pääset lukemaan lisää ohjelmasta nettisivuiltamme.

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Ohjelma on suunnattu työuran alkupuolella oleville tai juuri valmistuneille alle 30-vuotiaille tulevaisuuden osaajille, että jo kokeneemmille osaajille.

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta – monta hyvää syytä hakea

Digiakatemiassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä korkealaatuinen asiantuntijakoulutus ainutlaatuisella tavalla. Pääset heti kiinni uusiin kehitysprojekteihin ja kasvatat samalla ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.

 • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi.
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta uutta 20-25, koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi.
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Data-analytiikkaosaaminen on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin rooleihin – tavoitteemme on löytää sinun taustaasi ja urakehitykseesi sopiva

 

Hae mukaan mahdollisimman pian, viimeistään 15.2.2021! Hakuprosessi etenee parhaillaan ja ohjelma on mahdollista aloittaa joustavasti jo helmikuun alusta alkaen!

Pidämme infotilaisuuden koulutusohjelmasta 28.1.2021 klo 13–14. Pääset osallistumaan infotilaisuuteen tästä linkistä: https://www.facebook.com/events/676638739678405

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakemusta:

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake.
  Löydät Digiakatemia -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 697003.
  Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.
 2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

 

Koulutus järjestetään yhdessä Sarasen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät Sarasen nettisivuilta.

Voit halutessasi kysyä lisää Anne Kauppi, 050 400288 tai Niina Heikkinen, 044 0255628. Tavoitat yhteyshenkilöt parhaiten sähköpostitse anne.kauppi@saranen.fi / niina.heikkinen@saranen.fi tai puhelimitse arkisin klo 12–16 välillä.