Kassatyöntekijöitä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Haemme asiakkaallemme Leppävirralle iloista ja reipasta kassatyöntekijää päivittäistavarakaupan asiakaspalveluun.

Jos omaat asiakaslähtöisen ajattelutavan ja omatoimisen työskentelytyylin, voit olla etsimämme henkilö! Toivomme hakijalla olevan jo suoritettuna hygieniapassi ja ikärajapassi sekä Veikkaus-koulutus käytynä. Kokemus kaupan alan töistä ja kassajärjestelmien käytöstä luetaan myös eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä, reipas asenne ja motivaatio työtä kohtaan!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja sinulla on mahdollisuus halutessasi pidempään työsuhteeseen. Työaika sijoittuu kaupan aukioloaikoihin, joten olethan valmis tekemään vuorotyötä ja työskentelemään myös viikonloppuisin. Työtunnit voivat vaihdella viikottain. Palkkaus on Kaupan alan TES:in mukaan. 

Työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa ja RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Voit lukea lisää osoitteesta www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille

Kiinnostuitko? Hae paikkaa nopeasti, haastattelemme hakijoita jo haun aikana. Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507130
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Leppävirta, Varkaus