Kassatyöntekijöitä syksyn kampanjoihin
Barona Kauppa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Syksy on tunnetusti vilkasta kampanja-aikaa ja etsimmekin kauttamme myyjiä eri työtehtäviin työskentelemään kaupan alan asiakasyrityksiimme! Tehtäviä on tarjolla niin kassatyön, hyllytyksen tai ruokatorimyynnin parissa. Näissä kampanjoissa kehityt asiakaspalvelijana, saat arvokasta kaupan alan työkokemusta sekä pääset nauttimaan kampanja-ajan vilskeestä sen ytimessä!

Kampanja-ajan kassatyöntekijä omaa tarkan ja positiivisen työskentelyasenteen, viihtyy erinomaisesti vilskeen keskellä ja rakastaa asiakaspalvelua. On loistavaa, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä, mutta kauttamme sinulla on mahdollisuus saada koulutus HOK-Elannon kassajärjestelmän käyttöön. Tärkein kriteerimme on halu oppia ja aito into kampanjoissa työskentelyyn!

Huomaathan, että työ edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa ja mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko kampanjan ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin.

Tarjolla on eripituisia pestejä yhdestä kolmeen viikkoon, ja tarkemmat ajankohdat vahvistuvat haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Palkkaus tehtävissä on kaupan alan TES:n mukaan.

Paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Hae kampanjaan mukaan jo tänään!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot