(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijöitä Stockmannin Hulluille Päiville
Stockmann

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Haemme syksyn Hulluille Päiville kassatyöntekijöitä nopeatempoiseen asiakaspalveluun. Työskentely Hulluilla Päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Tässä tehtävässä olet mukana varmistamassa, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hullut Päivät tarjoaa sinulle loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty! Haemme työntekijöitä tavaratalon eri osastoille Helsinkiin, Itikseen, Jumboon ja Tapiolaan.

Tässä tehtävässä toimit Stockmannin kassalla skarppina asiakaspalvelijana: varmistat, että rahastus sujuu mutkattomasti, ja palvelet kansainvälistä asiakaskuntaa positiivisella otteella. Toivomme, että sinulta löytyy paitsi kassan käytössä tarvittavaa tarkkaa otetta, myös kykyä erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen.

Sovit osaksi Hullujen Päivien huipputiimiä, mikäli olet oma-aloitteinen ja reippaalla asenteella varustettu työntekijä, joka uskaltaa ottaa kontaktia ihmisiin, rakastaa asiakaspalvelua ja viihtyy kiireisen kampanjan hulinassa. Huomaathan, että edellytämme kaikissa tehtävissä mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Vuoroja on tarjolla myös kampanjaviikon ulkopuolella.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä.

Paikat täytetään ja haku sulkeutuu välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Suuntaa kohti keltaista ja jätä hakemuksesi jo tänään!