(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijöitä Stockmannille
Stockmann

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haluatko olla mukana luomassa joulun tunnelmaa? Haemme kassatyöntekijöitä Stockmannin joulusesonkiin. Toivomme sinulta energistä asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tietenkin iloista joulumieltä.

Tässä tehtävässä toimit Stockmannin kassalla skarppina asiakaspalvelijana: varmistat, että rahastus sujuu muitta mutkitta, ja palvelet kansainvälistä asiakaskuntaa positiivisella otteella. Kassatyöntekijältä odotetaan kassan käytössä tarvittavaa tarkkaa otetta ja kykyä erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen. Joulunaluskauden hulinassa tekemistä taatusti riittää, joten viihdythän vilkkaassa työympäristössä! Hiljaisina hetkinä toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön.

Stockmannin joulusesongissa on tarjolla erimittaisia määräaikaisia työsuhteita, joista ensimmäiset alkavat jo lokakuussa ja viimeiset joulukuun puolessa välissä. Töitä on vähintään 20 h/viikko, ja joulun lähestyessä tuntimäärä kasvaa. Vuorot sijoittuvat kaikkiin tavaratalon aukioloaikoihin, joten pystythän työskentelemään niin aamu-, päivä-, kuin ilta-aikaankin. Huomiothan, että työvuoroja voi olla myös pyhäpäivinä, esimerkiksi jouluaattona. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Hakemalla tätä tehtävää, huomioimme kiinnostuksesi myös muihin Stockmann tavaratalojen jouluhakuihin.

Paikkoja täytetään jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi heti!