(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijöitä Stockmannille
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Haluatko viettää loppuvuotesi kassatyön parissa? Haemme KASSATYÖNTEKIJÖITÄ Stockmannin joulukauteen. Etsimme työhön innostuneita tekijöitä, joilta löytyy energistä asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tietenkin iloista joulumieltä.

Tässä tehtävässä toimit Stockmannin kassalla skarppina asiakaspalvelijana: varmistat, että rahastus sujuu muitta mutkitta, ja palvelet kansainvälistä asiakaskuntaa positiivisella otteella. Toivomme, että sinulta löytyy paitsi kassan käytössä tarvittavaa tarkkaa otetta, myös kykyä erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen. Joulunaluskauden hulinassa tekemistä taatusti riittää, joten viihdythän vilkkaassa työympäristössä!

Stockmannin joulussa on tarjolla erimittaisia määräaikaisia työsuhteita, joista ensimmäiset alkavat jo lokakuussa ja viimeiset joulukuun puolessa välissä. Töitä on vähintään 15 h/viikko, ja joulun lähestyessä tuntimäärä kasvaa. Vuorot voivat sijoittua kaikkiin tavaratalon aukioloaikoihin, joten varauduthan työskentelemään niin aamu-, päivä-, kuin ilta-aikaankin. Huomiothan myös, että työvuoro voi osua myös jouluaatolle, joulun välipäiviin tai uudenvuoden aatolle. Työsuhde solmitaan Opteamin kanssa.

Varmista paikkasi Stockmannin joulussa hakemalla paikkaa pian!