(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijöitä Savonlinnaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Oletko innokas kaupan alan osaaja ja etsit keikkaluontoista työtä? Jatka siinä tapauksessa lukemista!

Haemme asiakkaillemme Savonlinnan alueelle

KASSATYÖNTEKIJÖITÄ

keikkaluontoiseen työhön.

Olethan reipas, sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi, muut kielet katsotaan eduksi.

Edellytämme myös aiempaa kaupan alan työkokemusta, mielellään päivittäistavarakaupan puolelta K-kauppojen kassatoiminnoista sekä Veikkaus-toiminnoista. Kokemus hyllytyksestä, kuormien purkamisesta ja palvelulinjastosta ovat eduksi. Ikärajapassi katsotaan eduksi, mutta sen voi tarvittaessa suorittaa Opteamin kautta, mikäli työllistyt meille.

Mikäli omaat aiempaa työkokemusta myös ravintola-alalta ja sinulla on hygieniapassi, ne laajentavat työmahdollisuuksiasi meidän kautta vielä enemmän.

Työ on keikkaluontoista asiakkaan tarpeen mukaan, mutta välillä voi olla myös pidempiaikainen pesti tarjolla. Työt alkavat todennäköisesti kesän aikana ja toivomme, että pystyisit työskentelemään kesän jälkeenkin. Keikkatyöm lisäksi asiakkaillemme tulee välillä myös pidempiä pestejä, joihi keikkatyötä tehneet työntekijämme ovat aina etusijalla.

Jos olet etsimämme henkilö, täytä hakemus nettisiuvillamme. Liitäthän mukaan ansioluettelon. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Ikärajapassi