Kassatyöntekijöitä pk-seudulle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme asiakaspalveluhenkisiä kassatyöntekijöitä pk-seudulle.

Etsimme asiakkaillemme kassatyöntekijöitä. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikoihin maanantaista sunnuntaihin. Toivomme aiempaa kokemusta kassan käsittelystä. Veikkausosaaminen on eduksi. Voit olla jo alan konkari tai alalle pyrkivä. Tehtävässä ratkaisee halu tehdä kassatyöskentelyä.

Toivomme sinun olevan aidosti asiakaspalveluhenkinen, tarkka sekä huolellinen. Työssä on tärkeää, että pystyt tekemään vuoroja joustavasti, sillä työ on keikkaluontoista. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen, mutta katsomme eduksi mikäli sinulla on jo hieman kassaosaamista.

Odotamme sinulta posiitivista asennetta ja halua tehdä asiakaspalvelutyötä. Olet tunnollinen, täsmällinen ja tarkka, sekä joustava työaikojen suhteen.

Työ on keikkaluontoista. Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan pikimmiten, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa ja Instagramissa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1289697
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa