(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijöitä päivittäistavarakauppoihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Haemme nyt kaupan alan työntekijöitä eri mittaisiin työsuhteisiin päivittäistavarakauppaan asiakkaallemme Lahteen.

Sinun työsi tulee sisältämään kassatyöskentelyn lisäksi mahdollisesti myös muita kaupan tehtäviä kuten hyllytystä ja myymälän yleisilmeestä huolehtimista. Olethan siis asiakaspalvelusta syttyvä tehopakkaus, jolla ei mene kiireenkään keskellä sormi suuhun.

Toivomme työnhakijalta aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Kokemusta tärkeämpää on iloinen, innostunut ja reipas asiakaspalveluasenne, sillä työsi tulee olemaan hyvin ihmislähtöistä. Eduksesi on valmius tehdä töitä kaupan aukioloaikojen mukaan, myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Täysi-ikäisyyttä vaaditaan. Toivomme Sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kassakokemus ja Veikkauksen sekä Matkahuollon palvelujen tuntemus katsotaan eduksesi. Kerrothan osaamisestasi hakemuksessasi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus verkkosivuillamme. Hakemusten suuren määrän vuoksi kaikkiin hakemuksiin emme valitettavasti pysty vastaamaan. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Amikon Tiituun, p. 050 5133 102 tai tiitu.ihamaki@amiko.fi.