(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijöitä päivittäistavarakauppoihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haemme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia kaupan alan työntekijöitä päivittäistavarakauppoihin asiakkaillemme Lahden alueelle. Jos siis etsit joustavaa työtä tai lisätienistejä, niin jatka lukemista!

Sinun työsi tulee sisältämään kassatyöskentelyn lisäksi mahdollisesti myös muita kaupan tehtäviä kuten hyllytystä ja myymälän yleisilmeestä huolehtimista. Olethan siis asiakaspalvelusta syttyvä tehopakkaus, jolla ei mene kiireenkään keskellä sormi suuhun.

Toivomme työnhakijalta aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Kokemusta tärkeämpää on iloinen, innostunut ja reipas asiakaspalveluasenne, sillä työsi tulee olemaan hyvin ihmislähtöistä. Eduksesi on valmius tehdä töitä kaupan aukioloaikojen mukaan, myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Täysi-ikäisyyttä vaaditaan. Toivomme Sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kassakokemus ja Veikkaus-pelien myyntikokemus katsotaan eduksesi. Saat meiltä tarvittavan koulutuksen työtehtäviisi.  

Mitä me tarjoamme Sinulle? Pääset työskentelemään kauttamme keikkaluonteisesti päivittäistavarakaupoissa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi, tuntimääriisi ja siihen, kuinka laajalta alueelta otat työtarjouksia vastaan. Tarjoamme Sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja monipuolista kokemusta päästessäsi tutustumaan erilaisiin työyhteisöihin sekä liikkeisiin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus verkkosivuillamme. Otamme jokaisen hakemuksen huomioon. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Amikon Tiituun, p. 050 5133 102 tai tiitu.ihamaki@amiko.fi.