(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijöitä päivittäistavarakauppoihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia kaupan alan työntekijöitä päivittäistavarakauppoihin asiakkaillemme Lahden alueelle. 

Työsi tulee sisältämään työskentelyä kassalla ja mahdollisesti muita kaupan tehtäviä kuten hyllytystä ja kuorman purkua.

Toivomme työnhakijalta aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä.  Toivomme myös iloista, innostunutta ja reipasta asiakaspalveluasennetta, sillä työsi tulee olemaan hyvin ihmislähtöistä. Työssä eduksi on valmius tehdä töitä kaupan aukioloaikojen mukaan, myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Täysi-ikäisyyttä vaaditaan. Toivomme Sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kassakokemus ja Veikkaus-pelien myyntikokemus katsotaan eduksi. Saat meiltä tarvittavan koulutuksen työtehtäviin.  

Mitä me siis tarjoamme Sinulle? Pääset työskentelemään kauttamme keikkaluonteisesti päivittäistavarakaupoissa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi, tuntimääriisi ja siihen, kuinka laajalta alueelta otat työtarjouksia vastaan. Tarjoamme Sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja monipuolista kokemusta päästessäsi tutustumaan erilaisiin työyhteisöihin sekä liikkeisiin.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus verkkosivuillamme. Otamme jokaisen hakemuksen huomioon. Voit myös olla yhteydessä Amikon Saaraan, p. 050 4767404 tai saara.tereska@amiko.fi.