(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijöitä Nurmekseen, keikkatyö
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Onko sinulla aiempaa kokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä? Oletko työskennellyt kassalla ja hyllytyksessä? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämmme työntekijä!

Haemme asiakkaallemme Nurmeksen alueelle

KASSATYÖNTEKIJÖITÄ

keikkaluontoiseen työhön.

Olethan reipas, sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi, muut kielet katsotaan eduksi.

Edellytämme aiempaa kaupan alan työkokemusta päivittäistavarakaupasta, eduksi katsomme aiemman kokemuksen päivittäistavarakaupan kassatoiminnoista sekä Veikkaus-osaamisen. Kokemus hyllytyksestä, kuormien purkamisesta, postitoiminnoista ja/tai palvelulinjastosta ovat myös eduksi. Ikärajapassin voi tarvittaessa suorittaa Baronan kautta meille työllistyessäsi. Palkkaus menee kaupan alan tes:n mukaisesti.

Työ on keikkaluontoista asiakkaan tarpeen mukaan. Keikkatyön lisäksi asiakkaillemme tulee välillä myös pidempiä pestejä, joihin keikkatyötä tehneet työntekijämme ovat aina etusijalla.

Jos olet etsimämme henkilö, täytä hakemus nettisivuillamme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi