(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijöitä keikkatyöhön
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Onko sinulla aiempaa kokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä? Oletko työskennellyt kassalla ja hyllytyksessä? Etsitkä keikkatöitä? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämmme työntekijä!

Haemme asiakkaillemme Pohjois-Karjalan alueelle

KASSATYÖNTEKIJÖITÄ

keikkaluontoiseen työhön.

Olethan reipas, sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi, muut kielet katsotaan eduksi.

Edellytämme aiempaa kaupan alan työkokemusta päivittäistavarakaupasta, eduksi katsomme aiemman kokemuksen K-kauppojen ja/tai Tokmannien kassatoiminnoista sekä Veikkaus-osaamisen. Kokemus hyllytyksestä, kuormien purkamisesta, postitoiminnoista ja palvelulinjastosta ovat myös eduksi. Ikärajapassin voi tarvittaessa suorittaa Baronan kautta meille työllistysessäsi.

Työ on keikkaluontoista asiakkaan tarpeen mukaan. Keikkatyön lisäksi asiakkaillemme tulee välillä myös pidempiä pestejä, joihin keikkatyötä tehneet työntekijämme ovat aina etusijalla.

Jos olet etsimämme henkilö, täytä hakemus nettisivuillamme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.