(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijöitä keikkatyöhön
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Oletko opiskelija, eläkeläinen, työtön tai työssäkäyvä henkilö ja toivot saavasi hieman lisäansioita? Tule meille kassatyöntekijäksi keikkatyöhön Joensuuhun.

Asiakkaitamme ovat useat päivittäistavarakaupat Joensuun alueella. Keikkatyössä et sitoudu mihinkään tuntimäärään tai teittyihin työvuoroihin, vaan pystyt työskentelemään juuri omien aikataulujesi mukaisesti.

Olethan reipas, sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi, muut kielet katsotaan eduksi.

Edellytämme myös aiempaa kaupan alan työkokemusta, mielellään päivittäistavarakaupan puolelta K-kauppojen ja/tai Tokmannien kassatoiminnoista. Kokemus hyllytyksestä, kuormien purkamisesta ja palvelulinjastosta ovat eduksi. Ikärajapassi katsotaan eduksi, mutta sen voi tarvittaessa suorittaa toimistollamme.

Työ on keikkaluontoista asiakkaan tarpeen mukaan, mutta välillä voi olla myös pidempiaikainen pesti tarjolla.

Jos olet etsimämme henkilö, täytä hakemus tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen joensuu@barona.fi, liitäthän mukaan ansioluettelon. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.