(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijöitä keikkatöihin
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021

Onko sinulla aiempaa kokemusta päivittäistavarakaupassa kassalla työskentelystä? Etsitkö keikkatöitä? Jos vastasit kyllä, lue eteenpäin ja laita hakemus tulemaan!

Täydennämme kaupan alan osaajien porukkaa LIEKSASSA ja etsimme nyt KASSATYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluontoiseen työhön.

Olethan reipas, sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi, muut kielet katsotaan eduksi.

Edellytämme aiempaa kaupan alan työkokemusta päivittäistavarakaupasta ja erityisesti K-kassajärjestelmän osaamista. Veikkauksen ja Postin/Matkahuollon toimintojen osaaminen ovat eduksi, samoin kokemus hyllytyksestä.

Ikärajapassin voit tarvittaessa suorittaa Baronan kautta meille työllistysessäsi.

Työ on keikkaluontoista asiakkaan tarpeen mukaan esimerkiksi ruuhkahuippujen ja lomien aikaan. Keikkatyön lisäksi asiakkaillemme tulee välillä myös pidempiä pestejä, joihin keikkatyötä tehneet työntekijämme ovat aina etusijalla.

Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan ja palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme työkokemuksesi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

arkisin klo 9-15