(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijöitä ja hyllyttäjiä
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Haemme kaupan alan asiakasyrityksillemme KASSATYÖNTEKIJÖITÄ ja HYLLYTTÄJIÄ Raahen seutukunnan (Raahe, Pattijoki, Vihanti, Siikajoki & Pyhäjoki) ja Kalajoen alueelle.

Valittavat henkilöt pääsevät mukaan keikkatyöntekijöidemme rinkiin, jolle tarjotaan työvuoroja alueen kauppoihin vuorojärjestelmämme kautta. Vuoroja voi ottaa vastaan omien tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti klo 6.00-23.00 välille kaikille viikonpäiville.

Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan.

Työntekijöiltä edellytämme positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteista tatsia työntekoon sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Valittavien henkilöiden tulee olla täysi-ikäisiä ja suomen kielen taitoisia.

Plussaa saat siitä, jos sinulla on aiempaa kokemusta kaupan alalla työskentelystä. Eduksi katsomme myös oman auton käyttömahdollisuuden, jotta voit tarvittaessa työskennellä joustavasti Raahen seutukunnan alueen eri myymälöissä.

Sinut koulutetaan ja perehdytetään tehtävään. Koulutuksen kesto vaihtelee asiakasyrityksittäin muutamasta tunnista muutaman päivän perehdytysjaksoon. Lisäksi suoritat tarvittavat Veikkaus-kurssit ja ikärajapassin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.