(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijäksi Tornioon ja Kemiin!
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Haemme asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita kassatyöntekijöitä Kemiin ja Tornioon!

Kassatyöntekijänä pääset työskentelemään myymälän kassalla, ja toteuttamaan asiakaspalvelua, sekä myös tarvittaessa auttamaan asiakkaita. Tarvittaessa autat myös kauppojen hyllytysosastolla. Työpaikkoina ovat sekä Tornion ja Kemin elintarvikekaupat. Jos voit työskennellä ainoastaan toisessa kaupungissa, kerrothan sen hakemuksessasi.

Olet etsimämme henkilö jos olet työssäsi aidosti asiakaspalveluhenkinen, sekä tarkka ja huolellinen. Tärkeää myös on, että pystyisit tekemään vuoroja joustavasti, sillä työ on keikkaluontoista. Vaikka sinut tullaan tehtävään perehdyttämään, toivomme sinulla olevan jo edes hieman kassakokemusosaamista.

Palkkaus menee Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan vähimmäispalkan ollessa 11,01€/h (iltalisät yms. tulevat vielä lisäksi työvuoroaikojen mukaan).

Voit siis olla jo valmis osaaja tai vasta alalle haluava. Kuitenkin toivomme, että sinulla on:

  • Positiivista asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
  • Tunnollisuutta sekä täsmällisyyttä
  • Joustavuutta
  • Pystyisit tekemään tarvittaessa kaikkia vuoroja (arkiaamut, -illat sekä viikonloppuaamut ja -illat)
  • Eduksi katsomme siis aiemman kokemuksen kassankäytöstä, sekä asiakaspalvelutyöstä.

Työ on keikkaluontoista, mutta hyville tekijöille on mahdollisesti luvassa sovitut tunnit. Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle tai lisätyötä haluavalle. Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta (Huom! Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia). Lisää CVsi, hakemuksesi sekä mahdolliset suosittelijat.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!