(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijää ja hyllyttäjää pääkaupunkiseudulle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Haemme pääkaupunkiseudulle reippaita kassatyöntekijöitä ja hyllyttäjiä osa-aikaisiin tehtäviin päivittäistavarakauppoihin eri puolille pääkaupunkiseutua. Työt ovat määräaikaisia ja alkavat sopimuksen mukaan. Työajat sijoittuvat kellon 7 ja 22 välille viikon jokaisena päivänä. Työsopimus solmitaan valitun työntekijän ja Adeccon välille.
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Hymysi ei hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pysyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Aikaisempi kokemus myynti- sekä kassatyöstä tai hyllyttämisestä katsotaan eduksesi.

Asenteeltasi ole omatoiminen, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään. Työskentely iltaisin sekä viikonloppuisin sopii sinulle. Persoonana olet sosiaalinen ja positiivinen.

Lähetä avoin hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 31.3.2020 Haastattelemme sopivimmat hakijat videotyökalun avulla.

Lisätietoja Adeccosta antaa HR-konsultti Laura Rantanen (laura.rantanen@adecco.fi).