Kassatyöntekijä
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkisyys? Oletko valmis vaihtamaan uudelle vaihteelle työelämässäsi? Juuri sinä saatat olla etsimämme työntekijä Motonet-tavarataloon!

Nyt etsimme myynnillisellä asenteella varustettua KASSATYÖNTEKIJÄÄ Hämeenlinnan tavarataloon osaksi huipputiimiä. Töitä on tarjolla tavaratalon aukioloaikoina tammi-maaliskuussa tarvittaessa töihin kutsuttavana, ja huhtikuusta alkaen isommilla tuntimäärillä. Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle räjähtävän lähdön kanssamme alkuvuoteen osana energistä, huumorintajuista ja aikaansaavaa Motonetin työporukkaa! Kassatyöntekijän tehtävässä pääset työskentelemään pääsääntöisesti asiakaspalvelu- ja kassatehtävissä sekä lisäksi myös tuotteiden esillepanon ja hyllytyksen parissa.

Työtehtävästä riippumatta kaikkia Motonetin työntekijöitä yhdistää asiakaspalveluhenkisyys ja omatoimisuus sekä kiinnostus kehittää omaa osaamistaan. Kun asenteesi on oikea ja motivaatio kohdillaan, et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä menestyäksesi Motonet-tavaratalon työntekijänä.

Aseta siis jalkasi jo kaasupolkimelle ja kerro meille miksi juuri sinä olet oikea henkilö asettumaan tämän haun paalupaikalle. Lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si 23.01.2022. mennessä hakulinkin kautta varmistat, ettet jää varikolle! Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Kaisa Eerola, p. 040 546 3186 kaisa.eerola@adecco.fi

Motonet on vapaa-ajan tuotteiden, autonvaraosien ja -tarvikkeiden sekä työkalujen erikoisliikeketju, jonka tavaratalojen verkosto ulottuu aina pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle saakka. Motonet on osa Suomalaista perheyritys Broman Groupia, joka toimii yhteiskunnallisena vastuunkantajana. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Broman Groupille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta. Broman Groupissa tätä palvelua tuottaa 2000 työntekijää. Henkilöstövastuun ytimessä on luoda hyvä työelämä nuoresta asti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549536
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Linda Törmä (linda.torma (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hämeenlinna, Hattula, Janakkala