Kassatyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Hei sinä kaupan alan ja asiakaspalvelutyön osaaja! Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja omaat aiempaa kassakokemusta? Etsitkö uusia työmahdollisuuksia? Jatka lukemista, nimittäin meillä on tarjolla sinulle loistava työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä:

Etsimme K-Rauta Välivainioon KASSATYÖNTEKIJÄÄ osa-aikaiseen työsuhteeseen!

Pääset työskentelemään asiakkaamme osaavassa myymälän tiimissä kassatyöntekijänä toimien hyvän asiakaspalvelukokemuksen viimeisenä lukkona. Pääasiallinen työnkuvasi koostuu kassatyöntekijän töistä, minkä lisäksi työ sisältää muita myymälän tehtäviä, kuten tuotteiden esillepanoa.

Mitä odotamme:

Odotamme sinulla olevan jo jonkin verran aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä ja asiakaspalvelusta. Aiempi kokemus rautakaupassa tai rakennusalalla työskentelystä sekä rakennustuotetuntemus katsotaan eduksesi, muttei ole välttämätöntä. Toivomme sinun omaavan reippaan ja työhön tarttuvan työskentelyotteen sekä asiakaspalveluhenkisen ja palvelualttiin asenteen. Työ vaatii huolellisuutta ja vastuullisuutta.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle joustavan osa-aikatyön, työ sopiikin erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä tehdään 2-vuorossa, kaupan aukioloaikojen mukaan. Haemme pitkäaikaista työntekijää ja saat perehdytyksen työhösi!

Pääset työskentelemään osana K-Raudan osaavaa myymälän porukkaa. K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä.

Hakuaika päättyy 26.9.2021 klo 23:59. Haastattelemme jo hakuajalla!

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Sini Setälä
Henkilöstökonsultti
Eezy VMP
040 307 5300
sini.setala@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot