Kassatyöntekijä
Go On Raahe

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Haemme asiakasyrityksellemme Raaheen KASSATYÖNTEKIJÄÄ kahvila-, ravintola- ja huoltamotuotteiden myyntiin.

Etsimme ripeätahtiseen työskentelyyn hyvin taipuvaa iloista työntekijää, jolla on reipas ja positiivinen asenne sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Hymysi ei hyydy hurjimmankaan kiireen keskellä. Päätehtävänäsi on ottaa haltuun kassan puoli, mutta pääset myös kuljettamaan ruokia asiakkaille ja halutessasi myöhemmin myös valmistamaan pikaruokia.

Edellytämme B-ajokorttia ja hygieniapassia, aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin asenteesi. Emme tuijota pelkästään työ- tai koulutodistuksiasi, vaan positiivisella ja oma-aloitteisella meiningilläkin pääset jo pitkälle.

Työntekijän tarve on pitkäaikainen. Alkuun työtunteja on noin 15-20 viikossa, mutta saat tehdä enemmän tunteja sitä mukaa, kun opit hallitsemaan eri työtehtäväsi. Töitä tehdään arkisin ja viikonloppuisin sekä päivä- että iltavuorossa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuoden aikana.

Jätä hakemuksesi linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412923
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki