(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijä
Isojoen Konehalli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Työpäiväsi alkaa Suomenojalla sijaitsevassa myymälässämme yhdessä kymmenen innostavan ja iloisen työkaverin kanssa. 

Sinun tehtäväsi on toimia kassalla, jossa omalla iloisella olemuksellasi hoidat välillä kiireisenkin työsi palvelulupauksemme mukaisesti aidosti ja asiantuntevasti.

Työtehtäviisi kuuluu myös kassan laskenta, kassakirjanpito, tilitykset sekä hyllytys, joten kaupallinen koulutus ja kokemus kaupan alalta katsotaan eduksi. 

Arvostamme tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä positiivista asennetta.

Järjestämme hyvän alkuperehdytyksen ja jatkossa myös säännöllistä koulutusta asiantuntemuksesi ja ammattitaitosi ylläpitämiseksi.  Myöhemmin Sinulla on mahdollisuus siirtyä myös muihin myymälän tehtäviin.

Työaika on keskimäärin 37,5 h viikossa ja tunnit sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti maanantaista lauantaihin.  

Paikka täytetään mahdollisimman nopeasti eli lähetäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa https://rekry.ikh.fi/MepRekry  ja liitä mukaan cv:si. Kyselyihin vastaa aamupäivisin klo 9-10 Mikko Ala-Marttila, puh. 050- 5216591.

Haku on auki 22.9. asti.  Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja suoritettuamme valinnan, ilmoitamme kaikille hakijoille haun päättymisestä.