(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Oletko aina haaveillut työstä asiakaspalvelijana? Haluatko oppia käyttämään kassakonetta ja saada arvokasta työkokemusta asiakaspalvelusta?

Haemme KASSATYÖNTEKIJÄÄ Seinäjoen keskustassa sijaitsemaan liikennemyymälään. Sovit tähän työhön kuin nakutettu, jos rakastat asiakaspalvelutyötä ja haluaisit oppia kassatyön kiemurat. Työpäiväsi pitävät sisällään huisketta ja hulinaa, mutta sinä et ole siitä moksiskaan vaan tartutat hymyn mielelläsi myös asiakkaisiin. Kassatyöntekijänä olet siellä missä sinua tarvitaan ja tuot helpotuksen monen ihmisen tarpeisiin. Tässä työssä tulet todelliseksi moniosaajaksi!

Edellytämme työntekijältä asiakaspalveluhenkistä asennetta ja ripeää työotetta! Sinun ei tarvitse olla alan konkari, sillä sinut perehdytetään työhön. Aikaisempi kokemus erilaisista kassajärjestelmistä katsotaan eduksi. Hygieniapassi on pakollinen. Voit suorittaa kauttamme ikärajapassin ja veikkauspassin.

Tarjolla on määräaikainen työsuhde, joka alkaa mahdollisimman pian. Tunteja tarjoamme 60-90h/3vko. Työvuorot sijoittuvat liikennemyymälän aukioloaikoihin eli aamusta yöhön, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään kaikkina viikonpäivinä kaikkiin kellonaikoihin.

Kiinnostaako työskentely työpaikassa, jossa näkee paljon ihmisiä ja saa arvokasta asiakaspalvelukokemusta? Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus heti! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi