(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle, olet vastuullinen ja työskentelet hyvällä fiiliksellä? Sinussa saattaa olla ainesta aidoksi Alkolaiseksi! Haemme KASSATYÖNTEKIJÖITÄ tekemään keikkoja Alkon myymälöissä Oulun alueella.

Alkon kassalla pääset vastuulliseen rooliin laadukkaan asiakaspalvelun pariin. Kohtaat työpäiväsi aikana suuren määrän asiakkaita ja varmistat, että vierailu Alkossa päättyy positiiviseen palvelukokemukseen. Lisäksi vastuullasi on ikärajavalvonnasta huolehtiminen.

Etsimme työntekijöitä tositarkoituksella. Tämä tarkoittaa, että olet kiinnostunut sitoutumaan työskentelyyn pidemmäksi aikaa, ja keikkaluontoinen työ sopii elämäntilanteeseesi hyvin. Joustavuus on tässä työssä valttia! Pääset työskentelemään useissa eri toimipisteissä, joten toivomme, että sinulla on valmiudet tehdä vuoroja Oulun alueella. Kassajärjestelmä on kaikissa myymälöissä toki sama, mutta on tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi vaihtuvissa ympyröissä ja uusien työkavereiden kanssa. Aiempi kokemus kassatyöskentelystä on edellytys tähän tehtävään. Alkolta saat hyvän perehdytyksen työhösi.

Keikkatyöntekijänä rakennat oman työvuorolistasi itse: ehdotamme sinulle vapaita työvuoroja, ja valitset itse mitkä niistä otat vastaan. Vuoroja on tarjolla kaikkina viikonpäivinä, mutta suurin osa niistä sijoittuu pe-la välille sekä juhlapyhiin ja iltoihin. Olethan siis valmis tarttumaan töihin erityisesti viikonloppuisin! Huomioithan myös, että Alko on työpaikkana savuton. Palkkauksessa noudatamme Alkon omaa työehtosopimusta, ja työsuhde solmitaan sinun ja Opteamin välille.

Alkoiko kiinnostaa? Haluamme kuulla sinusta lisää, lähetäthän hakemuksesi pian!

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys, suomenkieli, aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, joustavuus työajoissa, Ilta ja viikonloppuja, joustava liikkuvuus