(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Jäitkö pisteen päähän opiskelupaikan suhteen? Ei hätää! Hyödynnä välivuosi monipuolisella keikkatyöllä. Haemme reippaita kassatyöntekijöitä keikkaluonteiseen työhön Keski-Uudenmaan ja Hyvinkään seudulle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä oman elämäntilanteesi mukaan aamu- ja iltavuoroissa. Saat myös määritellä työskentelyalueen sinulle sopivaksi. Töitä on tarjolla Järvenpään, Keravan, Tuusulan, Mäntsälän, Hyvinkään sekä Nurmijärven alueella. Mitä laajemmalla alueella voit työskennellä, sitä enemmän töitä on tarjolla.

Aiempi kokemus kaupan alalta on sinulle hyödyksi, mutta kauttamme sinulla on mahdollisuus saada koulutus HOK-Elannon kassajärjestelmän käyttöön tai perehdytys hyllytykseen. Keikkaillessa eri asiakasyrityksissä pääset näyttämään osaamisesi ja sinulle voikin tarjoutua kauttamme mahdollisuuksia myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Aktiivinen ja joustava asenne on tärkeää, sillä vuorot sijoittuvat kaikkiin kaupan aukioloaikoihin, sekä päivä-, ilta- että yöaikaan. Vuorojen saaminen on siis paljon kiinni itsestäsi sekä siitä, kuinka monta vuoroa pystyt tekemään viikossa ja mihin aikoihin olet tavallisesti käytettävissä työvuoroihin.

Kassatöiden lisäksi voit täydentää kalenteria hyllytyksillä, inventoinneilla, varastotöillä sekä keittiöaputehtävillä osaamisen ja kiinnostuksen puitteissa.

Kassatehtäviin edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa sekä 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko tehtävästä? lähetä hakemus pian ansioluettelon kera linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia heti. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun aikana.