(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijä Vantaan alueen Prismoihin, S-marketteihin ja Alepoihin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017
Hanki elantosi HOK-Elannon kassalla!

Haluaisitko työskennellä Prismassa, S-Marketissa tai Alepassa – tai vaikka kaikissa? Etsimme keikkailevia KASSATYÖNTEKIJÖITÄ Helsingin, Vantaan ja Espoon alueelle. Edellytämme sinulta 18-vuoden ikää ja toivomuksena on aiempi kokemus HOK-Elannon kassalta, mutta voit osallistua kauttamme myös kassakoulutukseen. Kassatyöntekijänämme pääset joustavaan ja vaihtelevaan työhön jossa asiakaspalvelu on ykköstehtäväsi! Tarjoamme sinulle:

JOUSTAVUUTTA – tarjolla on vuoroja kaikkina kaupan aukioloaikoina. Opteamin työntekijänä saat rakentaa itse työvuorolistasi ja valita, missä vuoroissa haluat työskennellä. Vastavuoroisesti toivomme joustavuutta myös sinulta: haluat työskennellä monipuolisesti ja tehdä vuoroja kaikkina kaupan aukioloaikoina. Lähdet mielelläsi töihin myös hieman lyhyemmälläkin varoitusajalla.

VAIHTELUA – kun hallitset HOK-Elannon kassajärjestelmän, olet valmis ottamaan vastaan vuoroja lukuisista eri toimipisteistä ympäri pääkaupunkiseutua. Useimmat työntekijämme tekevät vuoroja monipuolisesti eri sijainneissa. Työympäristöjen vaihtuessa et pääse kyllästymään!

MUKAVAA ASIAKASPALVELUTYÖTÄ - Kassalla työskentely vaatii sinulta sosiaalisuutta, asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös kassatyöskentelyyn kuuluvaa rutiinia.

Nyt kun kiinnostuit tehtävästä, on aika hakea osaksi Opteamin porukkaa! Lähetä hakemuksesi meille oheisesta linkistä, jonka kautta haet sekä Helsingin, Espoon että Vantaan alueen työpaikkoja. Tarkenna halutessasi hakemuksessa, millä alueella mieluiten työskentelisit. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja ensimmäisellä hakukierroksella puhelinhaastattelemme sopivimmat hakijat.