Kassatyöntekijä rautakauppaan
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2021

Hei sinä kaupan alan ja asiakaspalvelutyön osaaja! Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja omaat aiempaa kassakokemusta? Etsitkö uusia työmahdollisuuksia? Jatka lukemista, nimittäin meillä on tarjolla sinulle loistava työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä:

Etsimme K-Rauta Välivainioon KASSATYÖNTEKIJÖITÄ!

Pääset työskentelemään asiakkaamme osaavassa myymälän tiimissä kassatyöntekijänä toimien hyvän asiakaspalvelukokemuksen viimeisenä lukkona. Pääasiallinen työnkuvasi koostuu kassatyöntekijän töistä, minkä lisäksi työ sisältää muita myymälän tehtäviä, kuten tuotteiden esillepanoa.

Mitä odotamme:

Odotamme sinulla olevan jo jonkin verran aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä ja asiakaspalvelusta. Aiempi kokemus rautakaupassa tai rakennusalalla työskentelystä sekä rakennustuotetuntemus katsotaan eduksesi, muttei ole välttämätöntä. Toivomme sinun omaavan reippaan ja työhön tarttuvan työskentelyotteen sekä asiakaspalveluhenkisen ja palvelualttiin asenteen. Työ vaatii huolellisuutta ja vastuullisuutta.

Mitä tarjoamme:

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla pitkäaikaisesti. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella Eezyn kirjoilla, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakkaamme kirjoille. Työtä on tarjolla noin 30h/vko ja työtä tehdään 2-vuorossa, kaupan aukioloaikojen mukaan. Saat perehdytyksen työhösi.

Pääset työskentelemään osana K-Raudan osaavaa myymälän porukkaa. K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Hae pian, sillä nämä työpaikat viedään käsistä!

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä.

Hakuaika päättyy 8.8.2021 klo 23:59.

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä Siniin p. 040 307 5304 tai Lauraan p. 040 079 6860. Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 9-11.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476012
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu