Kassatyöntekijä, LP Lakkapää Oy
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Lakkapää on rauta-, rakennus- ja maatalouskauppaa Pohjois-Suomen alueella tekevä ketju ja paikallinen perheyritys. Lakkapään tarina alkoi vuonna 1964 Pellon kunnassa sijaitsevasta Juoksengin kylästä - nykyään Lakkapäällä on myymälät Oulussa, Rovaniemellä ja Torniossa. Lakkapää työllistää n. 70 henkilöä kaupan eri tehtävissä. Lue lisää: https://www.lakkapaa.com/fi/

Etsimme nyt Kassatyöntekijää Rovaniemen myymälään vakituiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli koet loistavasi asiakaspalvelutilanteissa ja myyntityössä. Toivomme sinulta aiempaa kassaosaamista, mutta olemme myös valmiit perehdyttämään sinut työtehtäviin. 

Työtunteja on tarjolla vähintään 20-25 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikoihin ma-la. Palkkauksessa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta.

Edellytämme:

- Erinomaisia asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- Mahdollisuutta työskentelyyn myymälän aukioloaikojen mukaisesti

Tarjoamme:

- Mielenkiintoisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
- Hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja työyhteisön täyden tuen
- Mahdollisuuden nopeaan työllistymiseen
- Vakituisen työsuhteen

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nordberg, puh: 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi sekä Pauli Riepula, puh: 0406116973 / pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi ja koulutuksestasi. Aloitamme haastattelut heti, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan hae jo tänään!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509129
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi