(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijä lounasravintolaan Piikun Keittiöön
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Toimenkuva
Haemme kassatyöntekijää Harjavallan Suurteollisuuspuistossa sijaitsevaan ravintolaan, Piikun Keittiöön. Työ on pidempiaikainen ja aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkityötä klo 8-12. Työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, kassatyöskentely ja ruuan annostelu. Lisäksi huolehdit mm. ravintolan pöytien siisteydestä sekä kahvin keitosta.

Odotamme sinulta
Odotamme työntekijältä paineensietokykyä ja reipasta asennetta kiireisenkin päivän keskellä. Aiempi työkokemus asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä tai ravintolatyöstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää hygieniapassia.

Muut tiedot
Me Eezylle haluamme sinut töihin!

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikaisesti oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi työkokemuksistasi ja vahvuuksistasi. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
pidempiaikainen

Lisätietoja
Jenni Ranta, jenni.ranta@eezy.fi, 0443075005

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.11.2020 mennessä.