Kassatyöntekijä Kodin Terraan Tuusulaan
HOK-ELANTO / Kodin Terra Tuusula

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Etsitkö kesätöitä kaupan alalta? Omaatko myös asiakaspalvelukokemusta? Haemme asiakkaallemme Kodin Terraan iloisia kausimyyjiä palvelemaan asiakkaita ja kassatyöskentelyyn.

Sinulla on reipas asenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Kassatyöskentelyyn annetaan perehdytys, mutta toivomme että sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Odotamme reippautta ja joustavuutta, minkä lisäksi huolellisuus ja tarkkuus kuuluvat olennaisina osina Kodin Terran työtapaan. Työvuorot sijoittuvat työvuorosuunnittelun ja myymälän aukioloaikojen mukaisesti pitkin viikkoa, joten erilaiset työvuorot tuovat vaihtelevuutta kesään.

Työssä tarvitaan tarmokkuutta ja oma-aloitteisuutta. Myyntitaidot, asiakaspalveluhenkisyys ja ihmisiä pelkäämätön asenne auttavat sinua työssäsi. Et kavahda myöskään fyysistä ja osastolla liikkuvaa työtä.

Kodin Terrassa pääset työskentelemään iloisessa joukossa ja oppimaan lisää myynnistä ja asiakaspalvelusta.

Työsuhde on määräaikainen kausityö, työaika on 25/h viikko ja työajat ovat Kodin Terran aukiolojen mukaan. Töitä on eri mittaisia pätkiä huhtikuun ja elokuun välillä, ilmoitathan hakemuksessa milloin voit aloittaa ja mihin asti olet käytettävissä. Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan.

Jos kiinnostuit, niin jätäthän meille hakemuksesi heti! Muistathan liittää hakemukseen myös cv:n sekä koulu- ja työtodistuksesi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1333937
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 19.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tuusula, Kerava, Järvenpää