(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijä keikkatyöhön
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Haemme kaupan alan asiakasyrityksillemme KASSATYÖNTEKIJÖITÄ keikkatyöhön Raahen seutukunnan (Raahe, Pattijoki, Vihanti, Siikajoki & Pyhäjoki) alueelle.

Valittavat henkilöt pääsevät mukaan keikkatyöntekijöidemme rinkiin, jolle tarjotaan työvuoroja alueen kauppoihin mobiilisovelluksen kautta. Vuoroja voi ottaa vastaan omien tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti klo 6.00-23.00 välille kaikille viikonpäiville. Tehtävä on osa-aikainen, työtunnit vaihtelevat viikoittain sen mukaan, miten yrityksillä on tuuraajien tarvetta.

Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Tehtävä sopii osa-aikatyötä etsiville ja esimerkiksi lisätyöksi muun osa-aikatyön rinnalle.

Kassatyössä sinulla tulee olla positiivinen asiakaspalveluasenne, oma-aloitteinen ote työntekoon sekä valmius itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Plussaa saat siitä, jos sinulla on aiempaa kokemusta kaupan alalla työskentelystä. Eduksi katsomme myös oman auton käyttömahdollisuuden, jotta voit tarvittaessa työskennellä joustavasti Raahen seutukunnan alueen eri myymälöissä.

Sinut koulutetaan ja perehdytetään tehtävään. Koulutuksen kesto vaihtelee asiakasyrityksittäin muutamasta tunnista muutaman päivän perehdytysjaksoon. Lisäksi suoritat tarvittavat Veikkaus-kurssit ja ikärajapassin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.