(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijä keikkatyöhön
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Haemme reippaita kassatyöntekijöitä keikkaluonteiseen työhön Satakunnan alueelle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä oman elämäntilanteesi mukaan aamu- ja iltavuoroissa. Saat myös määritellä työskentelyalueen sinulle sopivaksi. Mitä laajemmalla alueella voit työskennellä, sitä enemmän töitä on tarjolla.

Aiempi kokemus kaupan alalta on eduksi. Keikkaillessa eri asiakasyrityksissä pääset näyttämään osaamisesi ja sinulle voikin tarjoutua kauttamme mahdollisuuksia myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Aktiivinen ja joustava asenne on tärkeää, sillä vuorot sijoittuvat kaikkiin kaupan aukioloaikoihin, sekä päivä-, ilta- että yöaikaan. Vuorojen saaminen on siis paljon kiinni itsestäsi sekä siitä, kuinka monta vuoroa pystyt tekemään viikossa ja mihin aikoihin olet tavallisesti käytettävissä työvuoroihin.

Kassatöiden lisäksi voit täydentää kalenteria hyllytyksillä, inventoinneilla, varastotöillä sekä keittiöaputehtävillä osaamisen ja kiinnostuksen puitteissa. Kassatehtäviin edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa sekä 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemus ansioluettelon kera pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia heti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Edellytykset työnsaannille: Kassa, Veikkaus, K-kassa, S-kassa