(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijä keikkatyöhön Loviisaan
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Hei Sinä reipas kaupanalan osaaja! Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko mukavasta työstä ihmisten keskellä?
Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Kassa/myyjän työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat arkeen ja juhlaan. Työvuoroja tarjolla enimmäkseen Loviisassa, mutta oman kiinnostuksesi mukaan mahdollisuus työskennellä myös lähi kaupungeissa.

Työssä hyödyksi on alan koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä. Aikaisempaa kassakokemusta ei tarvita, tehtävään perehdytetään!

Toivomme työntekijältä:

• joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

• paineensietokykyä

• suomen kielen taitoa

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva kassa/myyjä, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset. Edellytykset työnsaannille:

  • Auto