(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijä K-Rauta Välivainioon
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsimme asiakkaallemme K-Rauta Välivainiolle reipasta ja tunnollista myyjää kassatyöhön. Työssä toimit asiakaspalvelijana/myyjänä kassalla. Lisäksi työ voi sisältää myös muita myymälän tehtäviä, kuten tuotteiden esillelaittoa.

Odotamme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Työntekijänä olet tottunut asiakaspalvelutehtäviin, olet ripeä ja teet annetut tehtävät huolella. Aiempi kokemus kassatyöstä sekä rakennusalan ja rautakaupan tuotteista kassa- tai osastotyön parissa katsotaan eduksi. 

Työsuhde on osa-aikainen ja töitä on kaikkina kaupan aukioloaikoina, 2 vuorossa.

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten olethan nopea. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Amikolta Miikka, puh. 050 4710 788, miikka.sivonen@amiko.fi. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!