(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijä K-Rauta Välivainioon
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Etsimme asiakkaallemme K-Rauta Välivainiolle reippaita ja tunnollisia myyjiä kassatyöhön. Työssä toimit asiakaspalvelijana/myyjänä kassalla. Lisäksi työ voi sisältää myös muita myymälän tehtäviä, kuten tuotteiden esillelaittoa.

Odotamme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Työntekijänä olet tottunut asiakaspalvelutehtäviin, olet ripeä ja teet annetut tehtävät huolella. Aiempi kokemus kassatyöstä sekä rakennusalan ja rautakaupan tuotteista kassa- tai osastotyön parissa katsotaan eduksi. 

Työt alkavat maalis-/huhtikuun aikana ja töitä on tarjolla kesän ajaksi. Työsuhde on osa-aikainen ja työtä on tarjolla noin 30 tuntia viikossa ja töitä on kaikkina kaupan aukioloaikoina, 2 vuorossa.

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Luemme kaikki hakemukset, mutta erottautua voit kertomalla omin sanoin itsestäsi ja aiemmasta työhistoriastasi ja osaamisestasi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Amikolta Sini, puh. 050 513 6566.