(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijä K-Rauta Kaustiselle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Kaustisen Kauppakeskus Oy on osa K-Rauta ketjua, joka on monipuolinen laajan valikoiman rautakauppa. Palvelemme niin rakentajia, remontoijia kuin ammattiasiakkaita ammattitaidolla.

Haemme K-Rauta Kaustisen myymälään

KASSATYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua kassalla, ostolaskujen tarkistamista ja laskuttamista sekä muut tehtävään liittyvät työt.  

Odotamme sinulta kokemusta vastaavasta tehtävästä, aktiivista työskentelytapaa, reipasta ja iloista asennetta. Olet asiakaslähtöinen, huolellinen, joustava ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle aluksi 3 kuukauden mielenkiintoisen kokoaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.4.2019 mennessä www.uniflex.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai henkilöstökonsultti Maria Nylund puhelin 044 272 6531 ja aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.