(Poistunut julkaisusta)

Kassatyöntekijä K-Market Paneliaan
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme kassatyöntekijää K-Market Paneliaan. Töitä tarjolla syksyllä n. 20h/vko, minkä jälkeen tunnit nousevat n. 33h/vko. Työn kesto vuoden 2021 syyskuun loppuun asti. Työn aloitus mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksesi heti. Työnkuvaan kuuluu kassalla työskentely sekä muut myymälän määrätyt työtehtävät.

Odotamme sinulta
Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus päivittäiskaupan kassalla työskentelystä, ja varsinkin kokemus K-ryhmän kassajärjestelmästä. Myös posti-, matkahuolto- ja veikkausosaaminen ovat eduksi. Olet omatoiminen, asiakaspalveluhenkinen ja reipas työntekijä, jolle sopii aamu- ja iltavuorot.

Muut tiedot
Hae meille Eezylle töihin! Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi heti oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi työkokemuksestasi ja vahvuuksistasi. Huomaathan lisätä myös CV:n.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
syyskuun 2021 loppuun

Lisätietoja
Jenni Ranta, jenni.ranta@eezy.fi, 0443075005

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.09.2020 mennessä.