(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilijoita vauhdikkaisiin lounasravintoloihin
Fazer Food Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018
Fazer Food Services Oy
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Palmialle pirteitä ja kassataitoisia tarjoilijoita eri lounasravintoloihin. Työssä sinun tulee hallita kassatyöskentely sekä samalla palvella asiakkaita luontaisella hymyllä vaikka työympäristö saattaa välillä olla hektinen. Tehtävässä toimit asiakaspalvelijan tehtävissä ja pystyt mukautumaan erilaisiin työympäristöihin sekä vaihteleviin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, joustavan tavan tehdä töitä ja mukavan työympäristön Palmia viihtyvissä lounasravintoloissa. Sinulla mahdollisuus tehdä joustavasti keikkatyötä tai sitoutua pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Meidän kanssa pääset kokeilemaan erilaisia työtehtäviä erilaisissa ravintoloissa, ja pääset laajentamaan omaa osaamistasi. Lounasaika on kiireistä aikaa, ja siksi toivomme työntekijältä reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kassatyöskentelystä ravintola-alalla ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme alan koulutuksen eduksesi. Sinulla tulee olla suoritettu hygieniapassi ja voimassaoleva salmonellatodistus.
Muut tiedot
Hae tehtävään, jos olet kiinnostunut vauhdikkaasta asiakaspalvelutyöstä.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Anette Salonen, horeca@vmp.fi, 0403075114
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.02.2019 mennessä.