(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilijoita vauhdikkaisiin lounasravintoloihin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme pirteitä, kassataitoisia tarjoilijoita eri lounasravintoloihin. Työssä sinun tulee hallita kassatyöskentely sekä samalla palvella asiakkaita luontaisella hymyllä vaikka työympäristö saattaa välillä olla hektinen. Tehtävässä toimit asiakaspalvelijan tehtävissä ja pystyt mukautumaan erilaisiin työympäristöihin sekä vaihteleviin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, joustavan tavan tehdä töitä ja mukavan työympäristön asiakasyrityksissämme. Sinulla mahdollisuus tehdä joustavasti keikkatyötä tai sitoutua pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Meidän kanssa pääset kokeilemaan erilaisia työtehtäviä erilaisissa ravintoloissa, ja pääset laajentamaan omaa osaamistasi. Lounasaika on kiireistä aikaa, ja siksi toivomme työntekijältä reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kassatyöskentelystä ravintola-alalla ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme alan koulutuksen eduksesi. Sinulla tulee olla suoritettu hygieniapassi ja voimassaoleva salmonellatodistus.
Muut tiedot
Jos olet kiinnostunut vaihtelevasta ja vauhdikkaasta työstä, laitathan meille hakemuksen jo tänään!
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Sini Sandström, horeca@vmp.fi, 0403075114
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2018 mennessä.