(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilijoita Tampereelle
Tampereen Kaupunkilähetys Ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä kassatarjoilijoita Tampereelle. Laita hakemus jo tänään!

Etsimme Baronalle kassatarjoilijoita työskentelemään asiakkaallamme Tampereen Kaupunkilähetys Ry:llä. Keikkatyötä olisi tarjolla yhdistyksen ravintoloissa Selmassa sekä Peurankellossa Tampereen keskustan tuntumassa.

Työnkuva on monipuolinen: tehtäviin kuuluvat salaattien valmistus, astiahuolto, kassatyöskentely ja salin ylläpitotehtävät. Välillä työhön kuuluu myös kahvistusten järjestämistä. Käytössä oleva kassajärjestelmä on helppokäyttöinen kosketusnäyttökassa. Pääosin työaika sijoittuu ma-pe klo 7-16 välille. Työpäivän pituus on noin 7h 40min. Satunnaisesti työvuoroja voi olla myös viikonloppuisin.

Unelmahakijamme on reipas ja oma-aloitteinen. Hän on ulospäinsuuntautuva, asiakaspalveluhenkinen ja osaa palvella ikäihmisiä luontevalla tavalla. Toivomme, että hakijalla olisi jo kokemusta keittiön avustavista työtehtävistä.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Keikkatyö alkaisi lokakuun aikana.

Sinä aurinkoinen ja reipas kassatarjoilija - laita hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Voit liittää hakemukseen koulu- ja työtodistuksesi alalta sekä hygieniapassisi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.