(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilijoita Sodexon toimipisteisiin syksylle 2018
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2018

Oletko lupaava tarjoilijan alku, joka etsii uusia haasteita itselleen? Mahdollisuuksia osoittaa kykynsä. Vai oletko mahdollisesti jo kokeneempi ravintola-alan konkari, joka kaipaa työhönsä yhdenmukaisuutta ja säännöllisyyttä?

Etsimme syksyksi reippaan asenteen omaavia kassatarjoilijoita asiakasyrityksemme Sodexon eri toimipisteisiin pääkaupunkiseudulla. Työnkuvaasi kuuluu kassatyöskentelyn lisäksi ravintolasalin yleiset tehtävät kuten buffet pöydistä huolehtiminen sekä asiakaspalvelu. Lisäksi joissakin toimipisteissä työhösi saattaa kuulua keittiön avustavia tehtäviä kuten aamiaisbuffeen valmistelu tai leipien paisto.

Tässä tehtävässä pääset nauttimaan säännöllisistä työajoista ja mukavasta työympäristöstä. Lisäksi saat tueksesi osaavaan työyhteisön, joka ottaa sinut avosylin vastaan uuden haasteesi edessä. Työssä edellytetään aikaisempaa kokemusta kassan käytöstä sekä perustava osaaminen tarjoilusta. Ennen kaikkea olet tärkeä osa niin työkavereittesi kuin asiakkaidenkin työpäivää, joten ratkaisevaa on positiivinen ja iloinen hands on asenne.

Sodexon ravintoloissa on tiimityö avainasemassa, kun tavoitteena on tarjota mitä parhainta palvelua ja maittavimpia makuja nälkäisille lounastajille. Työ sopii meikäläisille, joille rutiininomaiset tehtävät maustettuna vauhdikkaalla työskentelytahdilla tekevät työpäivistä rattoisia ja olet omillasi keskellä asiakaspalvelutilanteita.

Työt alkaisivat elokuun loppupuolella ja jatkuvat läpi syksyn joulukuulle asti. Työvuoroja on maanantaista perjantaihin klo:7.30-16.00 välillä ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 112,5h/3vko. Haemme työntekijöitä useampaan eri toimipisteeseen.

Olisiko sinusta kaikkien nälkäisten sankariksi? Laita rohkeasti hakemuksesi hakulinkin kautta ja kerro meille miksi juuri sinulle tämä työ olisi juuri sitä mitä etsit.

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito, Kassaosaaminen
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Joustava työote