(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilijoita pääkaupunkiseudulle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Lounasaika ja kurniva vasta, siispä syömään mars! Kassatarjoilija, lounasajan pelastaja, varmistaa että nälkäiset saavat murua rinnan alle ja kruunaa ruokailuhetken ystävällisellä hymyllään. Oletko sinä se oikea?

Etsimme KASSATARJOILIJOITA työskentelemään päivä- ja aamuvuoroissa monipuolisissa lounasravintoloissa (asiakasyrityksissämme) ympäri pääkaupunkiseutua.

Sovit tähän työhön kuin nakutettu jos ravintolan perustoimintojen lisäksi hallitset kassatyöskentelyn kiemurat ja rakastat asiakaspalvelua. Työtehtäväsi, asiakaspalvelun lisäksi, pitävät sisällään rahastamista, linjastojen täydentämistä ja salin järjestyksestä huolehtimista. Työpäiväsi lounasravintolassa pitävät sisällään huisketta ja hulinaa, mutta sinä et ole siitä moksiskaan vaan tartutat aurinkoisella olemuksellasi hymyn myös asiakkaisiin. Kassatarjoilijana olet siellä missä sinua tarvitaan ja tuot helpotuksen monen ihmisen nälkään.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuutta rakentaa työvuorolistasi aivan itse keikkatyöntekijänä tai tarttua pidempään määräaikaisuuteen, jolloin työskentelet samassa paikassa pidemmän aikaa. Töitä on tarjolla arkisin, maanantaista perjantaihin.

Aloitamme hakemuskäsittelyn ja haastattelut saman tien, joten laita hakemuksesi kipin kapin, niin katsotaan, millaisia työmahdollisuuksia voisimme tarjota juuri sinulle!

Edellytykset työnsaannille: Kassa osaaminen, Suomen kielentaito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Itsenäinen työote