(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilijoita lounasravintoloihin
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Reipas asiakaspalvelu, sopiva kiire ja vauhti, monipuolinen työnkuva sekä hyvin organisoitu työpäivä. Siinä on tämän tehtävän ydin!

Etsimme elo- ja syyskuussa alkaviin tehtäviin

KASSATARJOILIJOITA

monipuolisiin työnkuviin eri opiskelija- ja henkilöstöravintoloihin. Työkohteita on monenkokoisia, aina muutaman sadan ruokailijan ravintolasta suuriin toistatuhatta ruokailijaa päivittäin palveleviin kohteisiin. Tärkein taito tässä työssä on sujuva, iloinen ja reipas asiakaspalvelu. Tarvittaessa osaat opastaa, neuvoa ja kiittää asiakkaita englanninkin kielellä.

Vaikka työnkuva painottuu hyvin paljon ravintolan salissa työskentelyyn, työnkuva on monipuolinen. Toivomme, että keittiön avustavat tehtävät ja kiertävä työnkuva olisi sinulle mieluinen. Jos olet valmis askeltamaan työpäiväsi aikana paljon, hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja olet parhaimmillasi vauhdikkaassa työtiimissä, tehtävä kuulostaa sinulle sopivalta. Hygieniapassi ja ajantasainen salmonellatodistus tulee olla töiden alkaessa. Toivomme myös jonkinlaista aiempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä.

Tarjolla on työvuoroja keikkaluonteisesti asiakkaan tarpeiden mukaan sekä pitkiä määräaikaisia pestejä. Työpainottuvat päiväsaikaan, toivomme työntekijän olevan valmis tekemään myös iltaan venyviä työvuoroja ja satunnaisesti viikonloppuisinkin.

Millainen ravintola ja työnkuva sinua kiehtoo? Mitä sinä osaat parhaiten? Mitä haluat oppia ja missä kehittyä? Kerro se meille!