(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilijoita Burgerjoint -ravintolaan Helsinkiin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018
VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi
Toimenkuva
Asiakasyrityksemme avaa kesäkuussa City Centeriin trendikkään Burgerjoint -ravintolan, johon haetaan nyt huipputyyppejä kassatarjoilijan tehtäviin! Haemme palvelualttiita ja toimeen tarttuvia persoonia, joilta hymy ei hyydy kiireenkään keskellä. Tarjoamme sinulle näköalapaikan uudessa trendikkäässä ravintolassa toimialan ytimessä.

Sinun ei tarvitse olla mestaritarjoilija, sillä uudet työntekijät perehdytetään perusteellisesti tuleviin työtehtäviin ja ravintolan konseptiin. Alan työkokemus katsotaan tietysti eduksi, mutta pääasia on kuitenkin se, että olet innokas oppimaan, rakastat aidosti kohdata ihmisiä ja omaat positiivisen asenteen!
Odotamme sinulta
Edellytämme suoritettua hygieniapassia ja voimassaolevaa salmonellatodistusta.
Kesto
Sovittavissa
Lisätietoja
Sini Sandström, horeca@vmp.fi, 0403075114
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2018 mennessä.