(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilijaa henkilöstöravintolaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Reipas asiakaspalvelu, sopiva kiire ja vauhti, monipuolinen työnkuva sekä hyvin organisoitu työpäivä. Siinä on tämän tehtävän ydin!

Etsimme syyskuussa alkavaan tehtävään

KASSATARJOILIJAA

monipuolisiin työnkuviin opiskelija- ja henkilöstöravintolaan. Tärkein taito tässä työssä on sujuva, iloinen ja reipas asiakaspalvelu. Tarvittaessa osaat opastaa, neuvoa ja kiittää asiakkaita englanninkin kielellä.

Vaikka työnkuva painottuu hyvin paljon ravintolan salissa työskentelyyn, työnkuva on monipuolinen. Toivomme, että keittiön avustavat tehtävät ja kiertävä työnkuva olisi sinulle mieluinen. Jos olet valmis askeltamaan työpäiväsi aikana paljon, hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja olet parhaimmillasi vauhdikkaassa työtiimissä, tehtävä kuulostaa sinulle sopivalta. Hygieniapassi ja ajantasainen salmonellatodistus tulee olla töiden alkaessa. Toivomme myös jonkinlaista aiempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä.

Tarjolla on työvuoroja keikkaluonteisesti asiakkaan tarpeiden mukaan sekä pitkiä määräaikaisia pestejä. Työt painottuvat päiväsaikaan ja vuoroja on noin 3-4 viikossa.