Kassatarjoilija
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Haemme asiakkaallemme Lahteen

Kassatarjoilijaa

keikkaluontoisiin tapahtumatöihin. Vuorot sijoittuvat arkisin 16-22 välille sekä lauantai-iltoihin. Työtehtävinä lähinnä asiakaspalvelu sekä kassankäyttö. Kokemus vastaavista töistä, kuten kassankäytöstä tai anniskelusta katsotaan eduksi. Tärkein ominaisuus on kuitenkin ripeys ja kyky oppia uutta!

Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, sillä työt ovat iltaisin ja viikonloppuisin! Vuoroista sovitaan myös joustavasti, joten ne voi sovittaa omien menojen mukaisesti. Tapahtumia on 3-6kpl/kk. 

Laita hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta, haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. 

Lisätietoja

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh arkisin ma-pe 10-15

0444272325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496527
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti