Kassatarjoilija
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Kassatarjoilija

Etsimme asiakasyrityksellemme hyvällä asenteella varustettuja kassatarjoilijoita festariviikonlopuksi Rovaniemellä 20. - 22.8.2021 järjestettävään Simerockiin! 

Mitä etsimme: 

Kassatarjoilijan työtehtäviin kuuluvat festarikävijöiden alkoholijuomatilauksien vastaanotto ja myynti sekä tarvittaessa juomavarastojen täyttö ja blokkaus. Edellytämme tekijöiltä aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä voimassa olevaa anniskelupassia. 

Tehtävään valittu henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja toimeentarttuva tekijä, joka työskentelee huolellisesti ja reippaalla asenteella hektisessä työympäristössä. Olet etsimämme henkilö mikäli omaat hyvän paineensietokyvyn, olet joustava ja luotettava sekä tiimityöskentelytaitoinen. Työtehtävässä suoriutuminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Vahva alan kokemus tai ravintola-alan tutkinto katsotaan eduksi.

Odotamme työnhakijoilta:

- aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- voimassa olevaa anniskelupassia
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- toimeentarttuvaa, huolellista ja reipasta työotetta
- hyvää paineensietokykyä, joustavuutta ja tiimityöskentelytaitoja
- hyvää suomen kielen taitoa

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä pohjoisen suurimmilla rockfestareilla, nauttia festaritunnelmasta ja hyvästä musiikista töiden ohessa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja ammattitaitoa mukavan työyhteisön ympäröimänä. Perehdytys työtehtävään järjestetään asiakasyrityksen puolesta ennen festariviikonloppua.

Työsuhteessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian! 
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 31.7.2021

Lisätiedot ja yhteystiedot:


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Hanna Paakkari
HR-asiantuntija
Eezy Rovaniemi
0400 188 666
hanna.paakkari@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot