(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Oletko taitava asiakaspalvelija? Toivotko joustavaa työaikaa?

Etsimme nyt iloista ja toimeliasta KASSATARJOILIJAA asiakaskohteeseemme Porvooseen.

ISS Palvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Kaikessa toiminnassamme korostamme "Service with a Human Touch"- palveluasennetta.

Tässä tehtävässä vastaat kahvilan ja lounasravintolan tarjoilijan tehtävistä, kahvilatuotteiden valmistamisesta, kokoustarjoilusta sekä astiahuollosta. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 06-19 välillä. Työtunteja tehtävässä kertyy n. 45 h/3vko, mutta lisätunteja on myös mahdollista tehdä.Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävä sopii loistavasti esimerkiksi vasta valmistuneelle ravintola-alan ammattialiselle tai asiakaspalvelutehtävistä kiinnostuneelle. Ravintola-alan koulutus ja kokemus sekä kaikenlainen kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme omatoimista ja reipasta asennetta erilaisiin työtehtäviin ja sujuvaa suomenkielen taitoa.

Me tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä reilun tiimin tueksesi. Tehtävässä työskentelet erilaisten sidosryhmien kanssa ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi sekä kehittämään osaamistasi entisestään. Huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista ja työturvallisuudestasi muun muassa ensiluokkaisten työvälineiden avulla.

Hae tätä tehtävää oheisen linkin kautta ja lue lisää meistä osoitteessa www.iss.fi . Hakuaika tehtävään päättyy 9.8.2020 ja tehtävä alkaa 17.8.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi- ISS on savuton työpaikka -