(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

RekryDiili on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

KASSATARJOILIJAA PIHVIRAVINTOLAAN ESPOOSEEN

Monipuolinen kassatarjoilijan tehtävä pitää sisällään muun muassa:

- asiakaspalvelua ja tarjoilua
- kassavastuuta 
- astiahuoltoa
- ruokasalin siisteydestä huolehtimista
- satunnaista kevyttä avustamista keittiössä 

Töitä on kahdessa vuorossa. Työt alkavat aikaisintaan klo klo 9.30 ja loppuvat viimeistään klo 20.30. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Kyse on alkuun lyhyestä sijaisuudesta, mutta on mahdollista, että työt jatkuvat tämänkin jälkeen.  

Tehtävään valittavalla tulee olla halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä sekä lämminhenkinen ja asiakasta kunnioittava työote. Toivomme, että sinulla olisi työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Työntekijällä täytyy olla hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. 

Arvostamme palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta.

Mikäli kiinnostuit töistä pihviparatiisissa, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat. Lisätietoja Eeva-Kaisalta puh. 040 580 4250.