(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Oletko aurinkoisella olemuksella varustettu ja asiakaspalvelusta innostunut työntekijä?

Me etsimme ravintolatiimiimme kokoaikaista KASSATARJOILIJAA Vantaan Hakkilaan.

ISS Palvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä tarjoilijat ovat päivittäin mukana erilaisissa sekä vaativissa asiakaspalvelutilanteissa ja tärkeä osa asiakastyytyväisyyden toteutumista. Meillä pääset loistamaan asiakaspalvelun ammattilaisena.

Tässä tehtävässä vastaat henkilöstöravintolan monipuolisista kokous-, linjasto- ja kassatarjoilijan tehtävistä asiakaskohteemme Itä-Vantaalla. Työtä tehdään arkisin klo 07–19 ja tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sinulta toivomme aikaisempaa kokemusta henkilöstöravintolan kassatyöskentelystä ja asiakaspalvelusta sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Menestyt tehtävässä, jos olet toimelias, reipas ja valmis oppimaan uusia taitoja. Tehtävässä tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa, kassajärjestelmien tuntemusta, huoliteltua ulkoasua, hyvää peruskuntoa sekä hygienia- ja anniskelupassia. Eduksi katsomme kokemuksen myös keittiön avustavista tehtävistä. Kohteen sijainti ja työajat huomioon ottaen oman auton käyttö helpottaa työmatkojen sujuvuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja mahdollisuuden edetä urallasi. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.12.2019. Tehtävä alkaa sopimuksen tammikuussa 2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -